Gila Facebook

Paksu Pencen

An Open Letter from Facebook Founder Mark Zuckerberg
Oleh Mark Zuckerberg Rab pada pukul 10.23 pagi

It has been a great year for making the world more open and connected. Thanks to your help, more than 350 million people around the world are using Facebook to share their lives online

BERKATA PAKSU PENCEN :

Kegilaan warga dunia dalam menggunakan Facebook sepatutnya dijadikan peluang yang boleh mendatangkan kebaikan dan keberuntungan. Semua orang bersetuju dengan pendapat Paksu bahawa Facebook adalah alat perhubungan yang begitu mesra pengguna buat masa ini.

Kemudahan yang tersedia di Facebook menjadikan kita semua amat berminat untuk menggunakan perkhidmatannya. Bukan saja mudah malah tampa memerlukan kos-kos tambahan yang lain.

Apakata Agensi Kerajaan dan juga ketua-ketua Jabatan Kerajaan terutamanya yang ada hubungkait dengan rakyat marhaen digalakkan menggunakan kemudahan ini. Baru senang untuk mendapatkan maklum balas dan komen dari kumpulan sasar.

Selain itu segala aktiviti dan program juga boleh diwar-warkan untuk makluman dan tindakan seperti kempen dan sebagainya. Tahniah kepada Dato Seri Anwar, Dr.Asri, Dr.Khir Toyo dan banyak lagi pemimpin-pemimpin politik telah menggunakan Facebook untuk peminat-peminat tersendiri.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s