Kisah Cinta Zizie dan MP

SKANDAL BARU MP MALAYSIA
Sempat pula MP bercinta?

Agenda Daily melaporkan Salah seorang MP kita sah berkahwin dengan artis Putih Gebu yang menjadi igauan ramai lelaki iaitu Zizie Ezette.( Gambar atas dari Agenda Daily)

Paksu ucap tahniah kepada Lelaki bertuah berkenaan dan kita kaum lelaki sepatutnya turut merasa bangga dan tumpang gembira di atas kejayaan MP berkenaan memenangi hati Pelakun wanita berkenaan.

Apa yang menjadi tanda tanya Paksu Pencen ialah cerita jalan percintaan mereka sehingga boleh membawa kepada pintu gerbang perkahwinan ?

Kisah cinta mereka tentu menarik sekali dan tentu ada kelainannya.Al-maklum kedua-dua mereka adalah orang ternama di Malaysia ini. Dan yang menariknya kita semua tahu bahawa seorang Tokoh Politik dan berjawatan MP tentunya ia manusia paling sibuk di dunia ini. Selain tugas resminya di Parlimen dan di Negeri, beliau terpaksa pula melayan dan bersama rakyat yang menjadi pengundi setia di kawasan Parlimennya.

Yang pastinya rezeki tidak akan datang menggolek, begitu juga jodoh. Kita kena berusaha untuk mendapatkannya selain yang lebihnya kita berserah pada yang Maha berkuasa Allah.
Dalam kes ini pun begitu, tentunya usaha pikat memikat telah terjadi sebelumnya. Siapa yang yang pikat siapa, Wallahualam.

p.s. mungkin pakai egensi mencari jodoh! kah…kah…..kah…….kah……

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s