1Malaysia buat kita jadi KeLiRu.

Apakah niat mereka2 ini?
Alangkah baiknya kalau mereka2 yang bersemangat ini terus bersemangat untuk memenuhi rumah2 Allah terutama semasa sembahyang lima watu dan menghaziri kuliah2 Agama.

Dari Malaysiakini Jan 8, 10 2:11pm
kemaskini 3.02pm

Beberapa ratus menyertai demonstrasi di Masjid Negara selepas solat Jumaat sebentar tadi bagi membantah penggunaan perkataan Allah di penerbitan Katholik yang kini menjadi kontroversi.

Perhimpunan dianjurkan dua pertubuhan Melayu, Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) dan Pertubuhan Kebajikan dan Dakwah Islamiah (Pekida).

KOMEN PAKSU PENCEN :

Apakah ini dapat menyelesaikan permasalahannya. Adakah 1Malaysia boleh mengatasinya ?

Dato seri Najib perlu bertindak cepat dan menunjukkan kebijaksanaannya dalam menangani isu ini. Apa yang dilihat isu ini amat panas sekali dan boleh menyamarakkan semangat semua pihak dan gulungan terutama pihak yang ada kepentingan tertentu.

Isu ini akan terus membara jika sekiranya pemimpin-pemimpin NGO dibiarkan menggunakan kedudukkan masing-masing dan menggunakan ahli-ahlinya untuk terus meniup dan memperbesar-besarkan isu ini.

p.s. Baru 25 Disember lalu sama-sama kita ke rumah terbuka perayaan Hari Natal. Semoga umat Islam hidup dalam Jemaah dan kuat beribadat menyembah Allah Yang Maha Besar.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s