SELAMAT HARI GURU- berita gembira menanti guru esok

Selamat Hari Guru

Berita dari Utusan Malaysia.
KUANTAN 14 Mei – Para guru bakal menerima berita gembira apabila Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin memberitahu beliau akan mengumumkan sesuatu untuk mereka sempena sambutan Hari Guru pada 16 Mei ini.Bernama melaporkan

Begitulah berita yang di petik dari Bernama mengenai janji Timbalan Perdana Menteri Malaysia yang juga bertanggungjawab terhadap Kementerian pelajaran Malaysia untuk warga pendidik sempena sambutan Hari Guru esok 16 Mei 2011.

Bertuah para pendidik dinegara kita ini yang ditatang bagai anak manja oleh Kerajaan negara kita ini. Semoga segala insentif dan pemberian ganjaran ini akan memberi motivasi yang tinggi kepada semua warga penddidik untuk terus berkhidmat dengan penuh ikhlas dan jujur melahirkan generasi yang berilmu pengetahuan serta berakhlak mulia.

Selamat Hari Guru dari Paksu semoga Allah jua yang membalas jasa mereka semua kerana tiga orang anak Paksu telah mendapat pendidikan yang sebaiknya dari mereka selama ini sehingga mencapai kejayaan seadanya.

Advertisements

One thought on “SELAMAT HARI GURU- berita gembira menanti guru esok

  1. sungola..sungolahhhh…depa yg pandai sampai jadi menteri tu pun kena belajar kat cikgu..kalau tak dak cikgu mana org bolih pandai..Bertuah para pendidik dinegara kita ini yang ditatang bagai anak manja oleh Kerajaan negara kita ini..dan salah sorang drpdnya ialah MAKSU…tahniahhhh…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s