Cerita orang pencen……

Semalam sempena cuti perayaan hari natal,macam-macam plan diatur terutama mereka- mereka yang masih bekerja. Orang pencen pun ada program juga terutama yang suka bercuti dan suka jalan-jalan cari makan dan kawan.

Ana yang kebetulan ada di Kuala Lumpur untuk bersama anak dan cucu-cucu disini sempat berhubung dengan rakan-rakan pencen lain yang menetap sekitar KL ini untuk bertemu dan berbual-bual kosong kata orang.

Rakan pencen bergambar setelah berbual panjang dan menjamu selera nadi arab di restoran milik ustaz baharuddin ayudin yg juga rakan pencen..di Ampang
Rakan pencen bergambar setelah berbual panjang dan menjamu selera nadi arab di restoran milik ustaz baharuddin ayudin yg juga rakan pencen..di Ampang

Terima kasih kepada rakan-rakan pencen semua yang sudi melapangkan masa untuk bersama dan terima kasih juga kepada laman sesawang Facebook yang membuat kami semua merasa dekat dan boleh berhubung setiap masa walau dimana berada.

Kepada yang menaja jamuan makan tengahari kami semua didoakan keberkatan dalam rezeki yang Allah kurniakan kepada beliau dan semoga mendapat rahmat Allah. Dan kepada Restoran Semat Quran di Resedensi Putra Sulaiman, Taman Putra Sulaiman, Ampang, nasi arab anda memang Alhamdulillah memang enak dan sedap….”kena sepingan,terasa sampai lanieeeee”.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s